Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK:lle uusia ja jatkosopimuksia

HPK:lle uusia ja jatkosopimuksia

 

HPK on tehnyt uuden pelaajasopimuksen maalivahti Joni Myllykosken kanssa sekä jatkosopimukset Jesse Saarisen, Ville Järveläisen ja Eetu-Ville Arkiomaan kanssa kaudesta 2014–2015. Lisäksi HPK käyttää optionsa ensi kaudesta niin Craig Schiran kuin Ville-Veikko Eerolan sopimuksista. Sekä Myllykosken että Arkiomaan sopimukset ovat 1+1 – vuotisia.

MYLLYKOSKI PALAA LIIGAAN

HPK:n toisena maalivahtina ensi kaudella nähdään 30-vuotias Joni Myllykoski. Maalivahti on pelannut urallaan Suomessa niin Liigaa kuin Mestistä. Kauden 2013–2014 Myllykoski vietti Italiassa, Broncos Sterzing Vipitenon joukkueessa pelaten kauden aikana 21 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 90,4 ja playoffeissa neljässä ottelussa 94,9 %.

HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen mukaan joukkue saa maalivahdin, jolla on kovat tavoitteet ja halu kehittyä edelleen.

- Joni on erittäin urheilullinen kaveri, joka liikkuu ja lukee peliä hyvin. Peli-ideologiamme kohtaavat monilta osin. Yksi hänen syistään tulla Hämeenlinnaan on halu kehittyä joka päivä.

HYVILLÄ NÄYTÖILLÄ JATKOSOPIMUKSIIN

HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen kertoo odottavansa ensi kaudella jatkosopimuksen tehneeltä Jesse Saariselta sekä Craig Schiralta paljon.

- Jessen peliesitykset puhuvat puolestaan. Uskon kuitenkin, että potentiaalia löytyy vielä isomman roolin ottamiseen. Craig sen sijaan näytti jo menneellä kaudella, että hän on puolustuksemme johtotähti, jonka ympärille on hyvä rakentaa.

HPK:n omat kasvatit tulevat Laukkasen mukaan saamaan lisää näytönpaikkoja.

- Järveläinen on osoittanut jo liigakyvykkyytensä ja nyt on aika nostaa vielä tasoa. Eerola ja Arkiomaa ovat myös ansainneet jatkotilaisuuden näyttöjen antamiseen.

OMIA A-NUORIA KESÄRINKIIN

HPK:n liigajoukkue aloittaa kesäharjoittelun reilun kahden viikon kuluttua. Liigaryhmän harjoitteluun osallistuvat Liigassa keväällä debytoinut ja U18 MM-leirillä juuri nyt oleva Joni Tuulola, A-Nuorten menneen kauden kapteeni keskushyökkääjä Joona Monto sekä U20-maajoukkueturnaukseen valittu laitahyökkääjä Santeri Vuoti.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ville-Veikko Eerola

9.4.1992 Hämeenlinna
Tiedot

VilleJärveläinen

Ville Järveläinen

24.2.1993 Hämeenlinna
Tiedot

KariLehtonen

Kari Lehtonen

13.6.1966
Tiedot

JoniMyllykoski

Joni Myllykoski

2.7.1984 Tornio
Tiedot

JesseSaarinen

Jesse Saarinen

29.7.1985 Lahti
Tiedot

Craig Schira

21.4.1988 Spiritwood, CAN
Tiedot

JoniTuulola

Joni Tuulola

1.1.1996 Hämeenlinna
Tiedot


HPK lainaa Tarmo Reunasen New York Rangersilta

HPK lainaa Tarmo Reunasen New York Rangersilta

HPK ja Tarmo Reunanen ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen. Puolustaja liittyy HPK:n joukkueen vahvuuteen keskiviikkona.

Lue lisää
HPK ja Jared McIsaac vuoden sopimukseen - Kainulaisen tryout johti sopimukseen

HPK ja Jared McIsaac vuoden sopimukseen - Kainulaisen tryout johti sopimukseen

HPK on solminut kautta 2020–2021 koskevan pelaajasopimuksen Jared McIsaacin kanssa. Kanadalaispuolustaja saapuu Hämeenlinnaan Detroit Redwingsin organisaatiosta. Hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-jakso tuotti loppukauden sopimuksen.

Lue lisää
MM-kisojen All Stars-maalivahti palaa HPK Kiekkonaisiin

MM-kisojen All Stars-maalivahti palaa HPK Kiekkonaisiin

HPK Kiekkonaiset ja Meeri Räisänen ovat solmineet kautta 2020-2021 koskevan pelaajasopimuksen. Räisänen palaa Kerhon maalinsuulle kahden kauden tauon jälkeen.

Lue lisää
HPK ja Petri Kontiola vuoden sopimukseen

HPK ja Petri Kontiola vuoden sopimukseen

HPK on solminut yksivuotisen sopimuksen 35-vuotiaan Petri Kontiolan kanssa. 11 viimeistä kautta KHL:ää pelannut Kontiola liittyy HPK:n joukkueeseen elokuun viimeisenä päivänä.

Lue lisää
HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021–2022.

Lue lisää
HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK Liiga Oy on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen ja Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Lue lisää